#OURSEA-sivustolta:

Itämeri on yksi maailman saastuneimmista meristä. Samalla se on meidän ainoa meremme – meri, jonka hyvinvoinnin haluamme palauttaa. Aika on käymässä vähiin, ja nyt tarvitaan välittömiä, konkreettisia toimenpiteitä useilta eri tahoilta.

Tätä työtä edistääkseen Moomin Characters on yhteistyössä John Nurmisen Säätiön kanssa rakentanut läpi Muumien 75-vuotisjuhlavuoden 2020 kestävän #MEIDÄNMERI-kampanjan. Kampanjan avulla levitetään tietoa erilaisista keinoista auttaa Itämerta sekä kerätään varoja John Nurmisen Säätiön työhön, jonka tarkoituksena on puhdistaa ja suojella Itämerta sekä sen ainutlaatuista kulttuuriperintöä. Kampanja jatkuu 31.7.2021 asti.

John Nurmisen Säätiö on tehnyt Itämeren eteen erittäin tuloksekasta, kansainvälisesti tunnustettua työtä. Säätiön ponnistusten ja yhteistyöhankkeiden ansiosta vuosittainen rehevöitymistä aiheuttava fosforikuormitus Suomenlahdella on pienentynyt peräti 75 prosenttia. Tämä on mertensuojelun maailmanennätys.

Toivomme, että sinä tulet mukaan turvaamaan Itämeren tulevaisuuden. Yhdistämällä voimamme #MEIDÄNMERI on vielä mahdollista pelastaa.

Image

Muumit ovat osa Suomalaista perinnettä. Jokaiselta suomalaiselta löytyykin varmasti jokin Muumituote kotoaan. Idearesepti on ylpeä saadessaan olla osa tätä perinnettä.
#OURSEA-kampanjatuotteemme edustavat Moomin Chracters Oy:tä parhaimmalla mahdollisella tavalla; Ne ovat laadukkaita, pitkäikäisiä ja kierrätettäviä/kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita.

Image

doCover Oy:n uusimmat tuotteet ovat #OURSEA Canvas -malliston tuotteet, joita Idearesepti on ollut mukana kehittämässä alusta alkaen. Koko #OURSEA Canvas -tuoteperhe on valmistettu meristä kerätyistä muovipulloista. Kun osa myynnistä lisäksi ohjataan itämeren suojelutyöhön, voidaan puhua aika lailla merten supertuotteista!

Kaikki #OURSEA Canvas-tuotteet ovat myynnissä doCover-verkkokaupassa ja Moomin-verkkokaupassa:>

docover.com/collections/oursea

Shop.Moomin.com/collections/oursea

Lue lisää projekteistamme

doCover on Suomalaissyntyinen, kansainvälisissä markkinoilla toimiva matkapuhelintarvikeyritys.
(Banneria klikkaamalla siirryt sivustolle doCover.com)

Image

Lue lisää