“ Hologrammeilla varustettujen panssarilasien ensimmäisenä tuottajana maailmassa, olemme antaneet ihmisille mahdollisuuden osoittaa rakkauttaan omaa joukkuettaan kohtaan aivan uudella tavalla.””

Image

Lisenssejä, lisenssejä..

doCover on perustettu vuonna 2016. Matkapuhelintarvikkeissa rakastetut tuotemerkit kuten Muumit kävivät hyvin kaupaksi. Muumeistä doCover siirtyi nopeasti suosituimpiin urheilujoukkueisiin kuten Real Madridiin ja Valenciaan. Nykyisin doCover tavoittaa lähes miljardi fania näiden urheilujoukkueiden kautta.

”Hologrammeilla varustettujen panssarilasien ensimmäisenä tuottajana maailmassa, olemme antaneet ihmisille mahdollisuuden osoittaa rakkauttaan omaa joukkuettaan kohtaan aivan uudella tavalla.”

doCover tekee myös yhteistyötä yritysten kanssa ja he ovat tuottaneet näytönsuojia esimkerkiksi samppanjahuoneelle Moët & Chandon.

Näytönsuojat on suunniteltu Suomessa, ja niiden valmistusprosesseille on haettu patenttia (patentti v. No. 20165716). doCover Oy:n luotettu valmistuskumppani on tuottanut yli miljardi karkaistua lasipaneelia viimeisen 13 vuoden aikana ja heidän kapasiteettinsa yltää lähes 200 000:aan näytönsuojaan päivässä.

Tällä hetkellä doCover Oy:lla on seuraavat lisenssit:

Real Madrid CF, FC Barcelona, Valencia CF, NBA:n kaikki joukkueet, NHL:n kaikki joukkueet, Jääkiekkoliitto (Liiga) ja kaikki heidän joukkueet, Suomen kansallinen jääkiekkojoukkue (Leijonat), Jokerit, Angry Birds ja tietenkin Muumit.

Image

Perinteisten näytönsuojien lailla doCover Oy:n karkaistut panssarilasit tarjoavat ainutlaatuisen suojan älypuhelimelle. Erikoisen tuotteesta tekee kuitenkin se, että nyt kuluttaja voi valita mieleisensä hologrammin esimerkiksi lukuisten urheiluseurojen joukosta. Puhelimen näytön ollessa päällä, hologrammin häviää lähes näkymättömiin.

Lue lisää projekteistamme

doCover on Suomalaissyntyinen, kansainvälisissä markkinoilla toimiva matkapuhelintarvikeyritys.
(Banneria klikkaamalla siirryt sivustolle doCover.com)

Image

Lue lisää