“ Ilman Ideareseptin ammattitaitoa ja pitkää kokemusta, emme olisi päässeet lähtökuopista juuri mihinkään. Hygienia-alan yrityksen perustaminen ja tuotteiden myyntiin saaminen on pitkälti kiinni oikeista ihmisistä”

Image

Ainutlaatuinen kentällä, jolla kaikki ovat samanlaisia

Hygienia- ja desinfiointituotteita tuli keväällä 2020 markkinoille kuin sieniä saateella konsanaan. Monet halusivat osansa potista.

doCare Oy:n perustajajäsenet jäivät seuraamaan sivusta. Heitä kiinnosti lähinnä mihin markkinat ovat kallistumassa pidemmässä juoksussa.

He ja Idearesepti löysivät toisensa kuitenkin jo varhaisessa vaiheessa. Yhdessä he tutustuivat markkinoihin ja kartoittivat tuottajia. Kun rajat avautuivat ja arki alkoi normalisoitumaan, he päättivät ryhtyä toimiin.

Tässä vaiheessa moni muu kilpailija oli jatkanut perustoimintojensa parissa ja desit olivat jääneet taakse. ”Tarvitaankohan desejä enää koskaan?” pohti joku tuttu.

Tarvitaan toki, on doCare Oy:n vastaus.

Olemme siirtyneet uuteen normaaliin. Tämä ei tarkoita yltiömäistä käsien, laitteiden, vipujen ja vempaimien puhdistusta. Mutta tämä tarkoittaa, että olemme ymmärtäneet miten bakteerit ja virukset käyttäytyvät ja mistä niitä voi tarttua. Tämä tieto lisää siis valveutuneisuutta, joka puolestaan lisää tuotteiden kysyntää.

doCare ei alun alkaenkaan halunnut olla ”bulkkituottaja”. Brändin tulisi olla ainutlaatuinen kentällä, jolla kaikki ovat samanlaisia. Erottua massasta – Sitähän kaikki aina haluavat.

Mutta yrityksen perustaminen nollasta vailla minkäänlaista kokemusta alasta olisi voinut olla jokseenkin jopa haastavaa.

”ilman Ideareseptin ammattitaitoa ja pitkää kokemusta, emme olisi päässeet lähtökuopista juuri mihinkään. Hygienia-alan yrityksen perustaminen ja tuotteiden myyntiin saaminen on pitkälti kiinni oikeista ihmisistä.” toteaa yksi doCare Oy:n perustajista.

doCare on solminut lisenssisopimuksen Moomin Characters Oy:n kanssa ja tämä tarkoittaa, että heti ensimmäisenä lähdetään mukaan hyväntekeväisyystalkoisiin Itämeren puolesta!

Image

#Oursea-kampanjatuotteet tulevat myyntiin elokuussa 2020. Osa tuotteiden tuotosta lahjoitetaan John Nurmisen säätiölle, joka puolestaa ohjaa varat eri keinoihin, joilla Itämeri pelastetaan. Osta omasi, niin olet mukana tukemassa arvokasta työtä Itämeren puolesta!

Lue lisää sivustolla docare.fi

doCare on suomalainen hygieniakosmetiikkaan erikoistunut yritys. Klikkaamalla banneria siirryt sivustolle doCare.fi

Image

Lue lisää projekteistamme

doCover on Suomalaissyntyinen, kansainvälisissä markkinoilla toimiva matkapuhelintarvikeyritys.
(Banneria klikkaamalla siirryt sivustolle doCover.com)

Image

Lue lisää